RECEPTES DE L'EMILI |
Ingredients 4 persones: |
4 |
Talls de bacallà remullat | ||
2 |
cebes | |||
2 |
Pebrots verds | |||
- |
Oli, sal, sucre i farina | |||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients 4 persones: |
1,2 kg |
de calamars | ||
350 ml. |
de fumet de peix | |||
300 ml. |
de vi blanc o cava | |||
1 Kg. |
de ceba | |||
1 |
fulla de llorer | |||
2 |
alls | |||
sal, pebre i oli d'oliva | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients 6 persones: |
1 l. |
de llet | ||
6 |
rovells d'ou | |||
50 g. |
de "maizena" per espessir | |||
10 |
cullerades de sucre | |||
2 |
branquetes de canyella en rama | |||
1/2 |
pell de llimona | |||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients 4 persones: |
200g |
de carbassa | ||
200g |
de pastanagues | |||
100g |
porro | |||
1 |
tros d'os de pernil ibèric | |||
1 l. |
d'aigua de Vichy Català | |||
1 |
ceba tendra una mica grossa | |||
1 |
copa de cava | |||
50 g |
mantega | |||
1/2 |
botellí de nata líquida (100 ml.) | |||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients 4 persones:
|
1 Kg. |
Cua de brau o de vedella. | ||
3 |
pestenagues | |||
3 |
sebes | |||
brou de carn o de pollastre | ||||
2 |
fulles de llaurer | |||
1 got de |
vi rànci | |||
sal i pebre | ||||
Oli | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients
4 persones: |
2 |
talls de cansalada viada | ||
1 |
ceba tendra una mica grossa | |||
1/2 l. |
d'aigua de Vichy | |||
1/2 |
botifarra negre o bull | |||
1 |
os de pernil | |||
4 | trossos de xoriç ibèric | |||
1/2 Kg |
de faves pelades | |||
3 |
grans d'all | |||
1 |
copa de vi blanc | |||
3 |
tomàquets | |||
sal | ||||
oli d'oliva | ||||
Una mica de llorer i romaní | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients
4 persones: |
4 |
talls de lluç de 300 g. o de rap si es preferix de rap | ||
2 |
patates del bufet | |||
1/2 l. |
d'aigua | |||
2 |
copes de cava brut | |||
4 |
grans d'all | |||
sal | ||||
oli d'oliva | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients
4 persones: |
2 |
Peus de Porc | ||
1 |
Pebrot vermell petit | |||
2 |
cebes tendres | |||
1 |
porro | |||
1/2 Kg. |
de tripa | |||
sucre, sal i pebre | ||||
2 fulles |
llorer | |||
150 g. |
tomàquet triturat | |||
pebre vermell dolç | ||||
brou de carn | ||||
2 copes | Vi blanc | |||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients
4 persones: |
4 |
supremes de salmó (200g. cadascuna) | ||
sal | ||||
oli d'olivada | ||||
300 g. |
ceba, porro, carbassa, poma, préssec.... | |||
oli d'oliva | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients
4 persones: |
1 |
col verda | ||
3 |
patates | |||
50g |
de cansalada ibèrica | |||
100g |
de botifarra crua | |||
100g |
de botifarra negre | |||
4 |
rostes de cansalada virada | |||
2 |
grans d'all | |||
oli d'oliva, sal i pebre | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|